A rendezvényszervezés egy új formája

A rendezvényszervezés egy új formájaA rendezvényszervezés az egyik legfelkapottabb szakma volt a koronavírus előtt, és valószínűleg a vírus után is a népszerűbb munkák közé fog tartozni. A jorendezveny.hu rendezvények is ezt a várható népszerűséget szeretné kihasználni egy új megoldással. A honlap rendezvényszervezőket, szolgáltatókat és látogatókat köt össze, így gyakorlatilag a rendezvények minden résztvevője egy helyen talál meg mindent, amire szüksége lehet.

A rendezvényszervezők regisztráció után hirdetni tudják rendezvényeiket, és könnyedén tudnak keresni a szolgáltatók között. A szolgáltatók azok a cégek, magánszemélyek, akik rendezvényeket szeretnének munkát vállalni, valamilyen szolgáltatást vállalni, eladni. Ezeket a szolgáltatókat aztán értékelni tudják,  hogy a többi rendezvényszervező is tudja, hogy mire számítson, ha igénybe veszi a szolgáltatásokat.

A rendezvény szolgáltatók szintén be tudnak regisztrálni, amikor is meg tudják adni, hogy milyen szolgáltatásokkal foglalkoznak. Ezek alapján aztán a rendezvényszervezők szűrni tudnak a lehetséges szolgáltatókra, és könnyedén megtalálhatják azt a szolgáltatót, akit keresnek.

A rendezvény látogatók számára azért előnyös a weboldal, mert a naptárban minden rendezvényt megtalálhatnak, és fel tudnak iratkozni, hogy értesítést kapjanak az aktuális programokról, rendezvényekről.